Tietoa meistä

Tavarataksi Finland Oy

Tavarataksi Finland Oy on nopea, ketterä ja luotettava kuljetuskumppani niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin.

Olemme Etelä-Suomen johtava pikarahtipalvelujen ja suoratoimitusten tuottaja. Lisäksi toimintamme peruspilareita ovat raskasrahtiliikenne sekä nosturiautopalvelut. Kauttamme kulkee kymmeniä tuhansia kuljetuksia vuodessa, vuoden ympäri ja joka ikinen arkipäivä.

Tavarataksi Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 19,6 miljoonaa euroa. Asiakaspalvelukeskuksemme sijaitsevat Lahdessa ja Turussa. Yrityksemme työllistää 13 toimihenkilöä, 113 sopimusautoilijaa sekä välillisesti yli 300 kuljettajaa. Kattava autoilijaverkostomme takaakin sen, että meiltä löytyvät juuri oikea kuljetuskalusto sekä osaavat työntekijät asiakkaidemme elintärkeän työvaiheen suorittamiseen.

Toimintamme keskeisinä arvoina ovat vuorovaikutus ja uudistuminen yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä toiminnan selkeys ja luotettavuus. Asiakasyrityksemme arvostavat yhä enemmän nopean ja luotettavan tavaran liikkumisen lisäksi nopeaa ja ketterää tiedonsiirtoa, ja olemme edelläkävijä kuljetuslogistiikan kehittämisessä. Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta sähköisen kuljetustenohjausjärjestelmän heidän käyttöönsä.

Nykyisen nimensä alla Tavarataksi Finland Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2018, jolloin keskitimme konsernin logistiikan toiminnot yhden nimen alle. Tavarataksin historia ulottuu aina 1980-luvulle asti. Historia-sivulla pääset tutustumaan tarkemmin Tavarataksin historiaan.