Tavarataksi Finland Oy tiedottaa tilanteesta asiakkailleen verkkosivuillaan www.tavarataksit.com. Tiedotamme asiaikkaitamme päivittäin tai tarvittaessa useamman kerran päivässä.


Tiedottamisesta vastaa:

Anssi Teva
toimitusjohtaja
anssi.teva@tavarataksit.com
040 758 2446

Mikäli epäilet, että kuljettajamme on sairastunut, ole välittömästi meihin yhteydessä soittamalla puhelinnumeroon 029 123 22 33.

Asiakkuuksista vastaavat henkilöt sopivat asiakkaiden kanssa yhteisestä toimintatavasta liittyen tiedonvaihtoon ja arjen käytäntöihin. Voimme joutua siirtämään joitakin tapaamisia tai järjestämään ne etäyhteyksin. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Mikäli koronavirus aiheuttaa tilanteita, että toimintamme häiriintyy, olemme yhteydessä suoraan asiakkaisiin.

Tavarataksi on antanut ohjeistuksen koko henkilöstölleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, ja korostaa sen merkitystä.

Henkilöstölle on annettu toimintaohjeet tilanteessa, jos on syytä epäillä tartuntaa. Tällöin tilanteessa edetään työterveyshuollon ohjeistuksen mukaisesti.

Tavarataksi Finland Oy:n kuljetustehtävissä työskentelevä henkilö on velvollinen huolehtimaan vähintään seuraavista toimenpiteistä:

– Käsi- ja yskimishygieniasta huolehtiminen.

– Suojakäsineiden käyttäminen.

– Lastauksissa ja jakeluissa vältettävä lähikontaktia asiakkaiden kanssa.

– Viranomaisten matkustussuosituksien noudattaminen.

– Mikäli työntekijä on palaamassa epidemia-alueelta, tulee ottaa yhteyttä välittömästi Tavarataksi Finland Oy:n yhteyshenkilöön tilanteen läpikäymiseksi.

– Mikäli työntekijä on sairastunut flunssan oireisiin, tulee ottaa yhteyttä välittömästi Tavarataksi Finland Oy:n yhteyshenkilöösi tilanteen läpikäymiseksi.

– Mikäli henkilö huomaa oireita: yhteys puhelimitse omaan terveyskeskukseen tai päivystykseen sekä terveydenhuollon ohjeiden noudattaminen.

– Asiakkaiden ohjeistuksen noudattaminen liittyen koronaviruksen ehkäisyyn.

Kaikkien tulee seurata aktiivisesti yleistä tiedottamista aiheesta ja noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten antamia toimintaohjeita.

Selvitään tilanteesta yhdessä,

Anssi Teva
Tavarataksi Finland Oy