Toimitusjohtajan terveiset

PANDEMIAN VARJOSTA PALUU KASVU-URALLE

Pandemian varjosta huolimatta vuosi 2021 on ollut Tavarataksille valoisa. Laajamittaisten koronavirusrokotusten alettua liike-elämän toimintaedellytykset ovat parantuneet nopeasti ja palasimme jo heti alkuvuonna kestävälle kasvu-uralle.

Asiakkaidemme ennusteet loppuvuodelle ovat pääsääntöisesti positiivisia ja lähdemme tavoittelemaan niin liikevaihdon kuin myös liikevoiton kasvua. Kuluvaan vuoteen liittyy myös epävarmuutta: covid-19-pandemia ei ole vielä ohi, ja on myös merkkejä siitä, että tiettyjen materiaalien saatavuuteen liittyy riskejä ja sitä kautta liikevaihdon ennustaminen on haastavaa.

On selvää, että ainakin vuoden 2021 jälkimmäinen puolisko vietetään edelleen koronaviruksen määrittämissä kehyksissä. Toivon, että jaksettaisimme vielä muutaman kuukauden noudattaa ohjeita ja harkita tapaamisten sekä tilaisuuksien tarpeellisuutta.

Jatkamme Tavarataksin liiketoiminnan rakentamista strategiamme mukaisesti yhä kestävämpään suuntaan. EU:n ilmastopaketti sisältää paljon tekijöitä, mitkä tulee ottaa huomoon.Yhä selvempää on, että Tavarataksin lähitulevaisuus on digitaalinen ja vihreä.
Painotamme kaikessa toiminnassamme datan hyödyntämistä ja tiedolla johtamista, prosessien tehostamista sekä asiakaskokemusta.

Onko teidän yrityksenne jo liittynyt Tavarataksin KuljetusVelhon käyttäjäksi ja ulosmitannut kaikki digitaalisuuden höydyt arjen prosesseihin? Tiesittekö, että tämä liiketoiminnan sähköistäminen täysin ilmaista?

Käyttöönoton yhteydessä autamme luomaan selkeän polun, jotta tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Sähköisellä tilausten hallinnalla kuljetusten läpinäkyvyys lisääntyy. Pystymme tuottamaan lisäarvoa hyödyntäen eri tietovirtoja. Arkea helpottamaan tarjoamme sähköiset rahtikirjat, suunnitellut kuormat, tarkat lähetystiedot, pod, iod ja pin-koodi kuittaukset, poikkeamat sekä valokuvat. Voit seurata lähetyksiä, tulostaa rahtikirjoja sekä etsiä historiatietoja, esimerkiksi kuitattuja rahtikirjoja tai hintatietoja.

Automaattiset lisätoiminnot tuovat läpinäkyvyyttä – Halutessasi saat automaattiset ilmoitukset kuljetuksen eri vaiheista noudosta aina perille asti.

Kiitän kaikkia Tavarataksilaisia hyvästä työstä! Arvostan suuresti osaamistanne, asennettanne ja sopeutumistanne haastavissa olosuhteissa. Yli 300 kuljettajaamme eivät ole voineet siirtyä etätyöhön; korona-ajasta huolimatta tavaratoimitukset ovat jatkuneet melko normaalilla tasolla.

Kiitän myös asiakkaitamme ja omistajiamme luottamuksesta Tavarataksi Finlandia kohtaan sekä hallitusta saamastani tuesta.

Nautitaan kesästä!

Anssi Teva

 


 

 TAVARATAKSI 40 VUOTTA

Tavarataksin tarina alkoi Lahden Mukkulassa, kerrostalon keittiön pöydän ääressä.
Neljänkymmenen vuoden aikana on kuljettu pitkä matka suureksi logistiikan sekatavarataloksi. Saavutetusta 40 vuoden iästä olemme luonnollisesti ylpeitä. Tasaluku on myös hyvä paikka arvioida yhtiön menestystarinan aineksia.

Sitoutuneen henkilöstön lisäksi suuri kiitos kuuluu luonnollisesti myös autoilijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tavarataksin tarinaan vaikuttaneiden ihmisten panos vetää nöyräksi. Juhlavuotta on varjostanut lievästi koronavirus, mutta juhlan aika on vielä edessä.

Strategiamme kulmakivi, tuottavuuden tehostaminen, jäi jossain määrin vahvan ja ammattimaisen koronaan varautumisen sekä vapaaehtoisten karanteenien varjoon. Tästä huolimatta tuottavuus säilyi erittäin hyvällä tasolla. Asiakasyhteistyön, autoilijoiden ja henkilöstön sitoutumisen ansiosta Tavarataksi Finland Oy on säilyttänyt toimintakykynsä koronavirusepidemian aikana lähes normaalina.

Uskon, että meillä on loppuvuosi aikaa järjestää toimintamme niin, että kestämme mahdollisen toisen korona-aallon. Yhtiömme kärkihanke on edelleen KuljetusVelhon käyttöönoton tehostaminen kaikilla osa-alueilla ja manuaalisen työn osuuden pienentäminen.
Onko teidän yrityksenne jo liittynyt Tavarataksin KuljetusVelhon käyttäjäksi – Tiesittekö, että tämä liiketoiminnan sähköistäminen täysin ilmaista?

Olen kiitollinen siitä, että meillä on sekä organisaatiossa että hallituksessa ketteriä ja sitoutuneita osaajia, jotka ovat valmiita viemään niin yhtiön kuin asiakkaamme tämän hetkisten haasteiden läpi, keskittyen samalla pitkän aikavälin strategisten tavoitteidemme edistämiseen.

Ensi vuosi on taas kasvun aikaa!

Anssi Teva

Ota yhteyttä!
Anssi Teva
Toimitusjohtaja
040 758 2446
anssi.teva@tavarataksit.com

toimitusjohtaja Anssi Teva

Tilaa tavarankuljetus

029 123 22 33

Asiakaspalvelu

Laskutustiedot: lataa PDF

Ota yhteyttä

Toimitamme niin pienet kuin suuret tavarat nopeasti – joka päivä ja kellonajasta riippumatta. Päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa.