Verkkokaupan toimitusehdot

Yleiset ehdot

Tavarataksi Finland:n (y-tunnus 0418776-5) verkkokaupassa sovelletaan näitä sopimusehtoja Tavarataksi Finland:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Tavarataksi Finland:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja.

Tavarataksi Finland ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Tavarataksi Finland:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tavarataksi Finland on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Hinnasto

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitusehdot ja toimitustavat

Tavarataksi Finland toimittaa palvelut sopimuksen mukaan. Yksittäisen tilauksen tuotteet voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Tavarataksi Finland pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@tavarataksit.com aiherivillä ”reklamaatio” Verkkosivulla on mahdollisuus jättää asiakaspalautetta etusivulla olevan Yhteydenotto -painikkeen linkin kautta.

Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Tavarataksi Finland:tä vastaan joko Tavarataksi Finland:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tavarataksi Finland:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Tilauksen peruminen

Verkkokaupassa tilattua ja maksettua tilausta ei ole mahdollista peruuttaa. Asiakas voi tehdä tuotteesta reklamaation tuotteen vastaanotettuaan edellä mainittuja ohjeita noudattaen.

Lisäehdot

Tavarataksi Finland ei vastaa kuljetettavaan tuotteeseen kohdistuneesta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä, mikäli asiakas ei kykene osoittamaan, että Tavarataksi Finland on aiheuttanut sen. Tavarataksi Finland:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen.

Tavarataksi Finland ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Tavarataksi Finland ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Tavarataksi Finland:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Tavarataksi Finland:n sopimusehtojen kanssa.

Tavarataksi Finland

Vanhanradankatu 47
15520 Lahti
Y-tunnus: 0418776-5