Muutoksia Tavarataksi Finlandin organisaatiossa

Tiedote 1.10.2022

Seuraavat muutokset astuvat voimaan 1.10.2022:

Liiketoimintajohtajana aloittaa Miko Kaapu, vastaten koko yhtiön operatiivisesta toiminnasta ja kehityksestä kaikilla toimialueilla.

Tuotantopäällikkönä on aloittanut Ville-Veikko Ihalainen vastuullaan tuotannon strateginen johtaminen sekä koko yrityksen kuljetussuunnittelun kehittäminen ja seuraaminen.

Antti Jukkara on aloittanut asiakasvastuullisena kuljetuspäällikkönä ottaen vastuulleen kaikki Tavarataksi Finland Oy:n autoilijat, alihankinnan ja kaasuliiketoiminnan.

Juha-Pekka Pietilä aloittaa asiakasvastuullisena kehityspäällikkönä ottaen vastuulleen Päijät-Hämeen ja Pk-Seudun myynnin ja asiakkuudet, it-ympäristön, yhtiön kehityshankkeet ja markkinoinnin.

Anssi Teva on nimetty Läänin Kuljetus konsernin toimitusjohtajaksi 1.10.2022 alkaen vastuullaan Läänin Kuljetus konsernin johtaminen ja kehitys. Anssi Teva jatkaa myös Tavarataksi Finlandin toimitusjohtajana.

Saku Jokinen jatkaa myyntijohtajana ottaen vastuulleen rahtipuolen asiakkuuksien tuloksellisen johtamisen.

Tavarataksi Finlandin kasvu ja kehitys jatkuu. Näillä muutoksilla pyritään vahvistamaan myyntiä sekä tiivistämään toimipisteiden palveluiden välistä yhteistyötä ja näin vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaalle tuotettaviin kumppanuuspalveluihin.

Miko Kaapu
liiketoimintajohtaja
0400 494 078

Anssi Teva
toimitusjohtaja
040 758 2446

Anssi Teva

Anssi Teva

Hallinto
Toimitusjohtaja
040 758 2446
anssi.teva@tavarataksit.com

Miko Kaapu

Miko Kaapu

Koko Suomi
Liiketoimintajohtaja
0400 494 078
miko.kaapu@tavarataksit.com

Ajankohtaista