Tavarataksi Finland Oy

Tavarataksi Finland Oy on kokonaisvaltainen ja palveleva kuljetuskumppani niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Meidät tunnetaan markkinassa luotettavana ja asiakaslähtöisenä toimijana, joka kykenee ketterästi sopeutumaan ja räätälöimään palveluita juuri asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tavarataksi Finland, toimii ja on toiminut yli 40 vuoden ajan yritysten luottokumppanina

Tänä päivänä Tavarataksi Finland Oy:n liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Kauttamme kulkee kymmeniä tuhansia kuljetuksia vuodessa – vuoden ympäri, jokaisena arkipäivä. Kuljetuspalvelumme kattavat paketit ja pikalavarahdin, rahtiliikenteen, kaasukuljetukset sekä nosturiautopalvelut. Kuljetamme kaiken kokoisia tuotteita ja tavaroita niin valmistavan teollisuuden, rakennusteollisuuden, kaupan alan kuin elintarvikealan tarpeisiin. Olemme erikoistuneet suoratoimituksiin ilman välivarastointia.

Tutustu referensseihimme

Asiakaspalvelukeskuksemme sijaitsevat Turussa, Lahdessa ja Kouvolassa. Yrityksemme työllistää 13 toimihenkilöä, noin 100 sopimusautoilijaa sekä välillisesti noin 300 kuljettajaa. Kattava autoilijaverkostomme takaa, että meiltä löytyy juuri oikea kuljetuskalusto sekä osaavat työntekijät asiakkaidemme liiketoiminnan tärkeän työvaiheen suorittamiseen.

Toimintamme keskeisinä arvoina ovat vuorovaikutus ja uudistuminen yhdessä asiakkaidemme sekä autoilijaverkostomme kanssa. Toimintaamme ohjaa selkeys ja luotettavuus. Pyrimme aktiivisesti edistämään kuljetusalan digitalisaatiota sekä vihreää siirtymää. Asiakasyrityksemme arvostavat yhä enemmän nopean ja luotettavan kujetuskumppanuuden lisäksi jouhevaa tiedonsiirtoa sekä vahvaa ammattitaitoamme – laajaa asiantuntemusta kuljetusalalta.

Tavarataksin juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkuun. Nykyisen nimensä alla Tavarataksi Finland Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2018, jolloin Läänin Kuljetus -konsernin logistiikan toiminnot keskitettiin yhden yhtiön nimiin. Historia -osiossa pääset tutustumaan lisää yhtiön historiaan.