Rahtiliikenne

Rahtiliikenteemme kivijalka on terästen jakelukuljetuksissa, jotka vaativat raudanlujaa ammattitaitoa. Kuljetuskalustomme mukautuu moniin tarpeisiin kattavasti ympäri Suomen.

Suorat toimitukset ovelta ovelle ilman turhia terminaalikäsittelyjä takaavat laadukkaat, luotettavat ja nopeat kuljetukset. Tavarataksi Finland kuljettaa joustavasti niin täys- kuin osakuormakuljetukset.

Rahtiliikenteemme kivijalka on terästen jakelukuljetuksissa, jotka vaativat raudanlujaa ammattitaitoa. Vankan kokemuksemme ansiosta löydät meiltä ratkaisut vaikkapa suurikokoisten teräskappaleiden erikoiskuljetuksiin.

Kalustossamme on runsaasti vaihtoehtoja myös erittäin pitkien, leveiden ja korkeiden kappaleiden kuljetuksiin.

Oikeanlainen kalusto ei yksin riitä, vaan kuljettajalta vaaditaan myös lastinkäsittelyn erikoisosaamista sekä rautaista asennetta asiakaspalveluun. Asiakkaamme luottavat kuljetuksissa osaamiseemme ja arvostavat ammattitaitomme korkealle.

Tavarataksi Finlandiin luottavat maan merkittävimmät teräskaupan yritykset.

Tilaa kuljetus tai ratkaistaan yhdessä tulevaisuuden kuljetustarpeenne. Ota yhteyttä ja soita 029 123 2233 tai meilaa asiakaspalvelu@tavarataksit.com!

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. 029 123 2 233 tai ota yhteyttä verkossa, löydämme yrityksellesi parhaan kuljetusratkaisun.

Image