Kaasukuljetukset

Tavarataksi Finland on jo vuosikymmeniä toiminut luotettavana kuljetuskumppanina asiakkaiden kaasukuljetuksissa – turvallisuus aina huomioiden.

Kun kuljetettavana on pakattuja kaasutuotteita, kaasupulloja tai pullopattereita, kuljetusliikkeeltä vaaditaan monipuolista kalustoa, joustavaa ajojärjestelyä sekä asiantuntemusta niin vaarallisten aineiden kuljetuksista kuin koko kaasuliiketoiminnasta.

Pystymme palvelemaan kaasutoimittajia luotettavasti ja toimitusvarmasti – turvallisuus aina huomioiden. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa olemme muun muassa määritelleet jakelupäiviä, räätälöineet toiminnanohjausjärjestelmäämme toimittajien asiakas- ja pullovuokratarpeisiin sekä pystyttäneet siirtokuormausalueita. Näillä toimilla on pyritty tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

Tavarataksi toimittaa kaasua teollisuuden toimijoille, terveyden- ja sairaanhoidon yksiköille, kaupan- ja matkailualan asiakkaille, ravintoloille, jälleenmyyjille sekä yksityishenkilöille.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän tarpeistanne kaasukuljetuksiin liittyen!

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. 029 123 2 233 tai ota yhteyttä verkossa, löydämme yrityksellesi parhaan kuljetusratkaisun.

Image