Lisäpalvelut

Tarjoamme useita lisäpalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa ja nopeuttaa omia logistisia prosessejaan.

Sähköiset palvelut

Oli kyseessä teräs, rauta, kaasu sekä kappale- ja puutavara tai vaikka leipomotuotteet, asiakasyrityksemme arvostavat yhä enemmän nopean ja luotettavan tavaran liikkumisen lisäksi nopeaa ja ketterää tiedonsiirtoa. Tunnistamme yksittäiset kuljetustapahtumat ja tuotamme niistä raportteja asiakkaidemme tarpeisiin kuljetusten ohjausjärjestelmämme avulla.

Tutustu sähköisiin palveluihimme!

Ajojärjestely ja kuljetussuunnittelu

Ajojärjestely ja kuljetussuunnittelu, näistä olemme tunnettuja! Huolehdimme kuljetussuunnittelun asiakkaan puolesta avaimet käteen -periaattella, siis koko kuljetusprosessin kalustoineen, reitteineen ja aikatauluineen aina lähettäjältä vastaanottajalle asti. Tehokkaasti, järkevästi ja oikeanlaisella kalustolla, tottakai!

Reittioptimointi

Tavarataksi Finlandilla on jopa 40 vuoden kokemus reittioptimoinnista. Useat asiakkaamme arvostavat yhteistyötämme ja luottavat asiantuntijoidemme näkemykseen reittien tehostamisesta ja reittien optimoinnista. Myös yhteiskuljetukset alan muiden toimijoiden kanssa lisääntyvät koko ajan.

Asiakaspalvelu

Miltä tuntuisi, jos kuljetusliikkeeltä saisi sekä kuljetuksiin että kuljetustilauksiin liittyvän asiakaspalvelun? Niinpä. Varteenotettavalta vaihtoehdolta. Kysy lisää, niin käydään läpi miten yhdessä voisimme ratkaista juuri teidän arjen kuljetuspalvelunne sekä niihin liittyvät asiakaspalvelukysymykset.

Kysy lisäpalveluista palvelunumerostamme 029 123 22 33 tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme.

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. 029 123 2 233 tai ota yhteyttä verkossa, löydämme yrityksellesi parhaan kuljetusratkaisun.

Image