Toimitusjohtajan terveiset

Tiedote 1.10.2022

TAVARATAKSI 40 VUOTTA

Tavarataksin tarina alkoi Lahden Mukkulassa, kerrostalon keittiön pöydän ääressä.
Neljänkymmenen vuoden aikana on kuljettu pitkä matka suureksi logistiikan sekatavarataloksi. Saavutetusta 40 vuoden iästä olemme luonnollisesti ylpeitä. Tasaluku on myös hyvä paikka arvioida yhtiön menestystarinan aineksia.

Sitoutuneen henkilöstön lisäksi suuri kiitos kuuluu luonnollisesti myös autoilijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tavarataksin tarinaan vaikuttaneiden ihmisten panos vetää nöyräksi. Juhlavuotta on varjostanut lievästi koronavirus, mutta juhlan aika on vielä edessä.

Strategiamme kulmakivi, tuottavuuden tehostaminen, jäi jossain määrin vahvan ja ammattimaisen koronaan varautumisen sekä vapaaehtoisten karanteenien varjoon. Tästä huolimatta tuottavuus säilyi erittäin hyvällä tasolla. Asiakasyhteistyön, autoilijoiden ja henkilöstön sitoutumisen ansiosta Tavarataksi Finland Oy on säilyttänyt toimintakykynsä koronavirusepidemian aikana lähes normaalina.

Uskon, että meillä on loppuvuosi aikaa järjestää toimintamme niin, että kestämme mahdollisen toisen korona-aallon. Yhtiömme kärkihanke on edelleen KuljetusVelhon käyttöönoton tehostaminen kaikilla osa-alueilla ja manuaalisen työn osuuden pienentäminen.
Onko teidän yrityksenne jo liittynyt Tavarataksin KuljetusVelhon käyttäjäksi – Tiesittekö, että tämä liiketoiminnan sähköistäminen täysin ilmaista?

Olen kiitollinen siitä, että meillä on sekä organisaatiossa että hallituksessa ketteriä ja sitoutuneita osaajia, jotka ovat valmiita viemään niin yhtiön kuin asiakkaamme tämän hetkisten haasteiden läpi, keskittyen samalla pitkän aikavälin strategisten tavoitteidemme edistämiseen.

Ensi vuosi on taas kasvun aikaa!

Anssi Teva

Anssi Teva

Anssi Teva

Hallinto
Toimitusjohtaja
040 758 2446
anssi.teva@tavarataksit.com

Ajankohtaista