Slide1
KOHTI VIHREÄÄ
TULEVAISUUTTA
Päämääränä
PÄÄMÄÄRÄNÄ PÄÄSTÖTTÖMÄT
KULJETUKSET
"Halusimme tarjota asiakkaillemme täysin uuden palvelumallin. Palvelumallin, jonka asiakas varmasti tietää olevan vihreä ja päästötön. Syntyi PÄÄSTÖTÖN-konsepti."
- Anssi Teva, toimitusjohtaja
Paastoton
ENSIMMÄINEN KONKREETTINEN
TOIMENPIDE
Ensimmäiset sähköiset
paketti- ja jakeluautot aloittavat Lahdessa 1.3.2022.
slide4
MAAILMAN TÄRKEIN ASIA
Tehdään yhdessä Suomesta ja maailmasta parempi paikka elää ja kasvaa –
kuljetus kerrallaan!
previous arrow
next arrow

VASTUULLISUUS

Ympäristövaikutusten kokonaisvaltainen ymmärtäminen sekä vastuullisuusodotukset eri sidosryhmiä kohtaan kasvavat koko ajan. Nämä asiat ohjaavat yritysten ja kuluttajien arkisia valintoja, ratkaisuja sekä tulevaisuuden päätöksiä.

Tavarataksi Finlandin päämääränä on olla esimerkillinen toimija erityisesti asiakkaidemme ja autoilijoidemme keskuudessa. Olemme määrittäneet keskeisiksi arvoiksi uudistumisen ja asiakaslähtöisyyden. Ideoimme jatkuvasti uusia toimintatapoja, kuinka voisimme toimia yhä vastuullisemmin ja ympäristöystävällisemmin.

PÄÄSTÖTÖN-KONSEPTI

Ideoinnin ja kehitystyön tuoreimpana tuloksena loimme PÄÄSTÖTÖN-konseptin. Konsepti rakentui perustuen meidän visioomme täysin hiilineutraaleista kuljetuksista. Haluamme tarjota asiakkaillemme täysin uuden palvelumallin. Sellaisen palvelumallin, jonka asiakas varmasti tietää olevan vihreä ja päästötön. Palvelumallin, joka on helppo tilata ja valita. Palvelun, joka tukee asiakkaan arkisia valintoja, tulevaisuuden strategiaa sekä kokonaisuudessaan asiakkaan arvomaailmaa.

Tavoitteena ympäristöystävällisyys – yhdessä!

Loimme PÄÄSTÖTÖN-konseptin, jotta asiakas voi helposti valita päästöttömän vaihtoehdon. Asiakas voi valita, käyttääkö hän jatkuvasti päästöttömiä kuljetuksia vai kohdentaako päästöttömät ajot tietyille kuljetuksille. Tärkeimpänä tavoitteena on vähentää kuljetusten päästöjä ja osallistua ilmastonmuutoksen torjuntaan. Haluamme uudistua ja muuttaa perinteisen kuljetusalan toimintamalleja – asiakaslähtöisesti!

Tavarataksi Finland Oy:n strategia nojaa vahvasti visioon, että kuljetukset ovat täysin hiilineutraaleja vuonna 2030.

Haluatko osallistua ja kantaa kortesi vihreämmän tulevaisuuden puolesta? Ota yhteyttä – tehdään yhdessä siitä mahdollista!

Annamme mielellämme lisätietoja Päästötön-kuljetuksista.

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä:

MUUT YHTEYDENOTOT JA KULJETUSTILAUKSET

ENSIMMÄINEN SÄHKÖINEN PAKETTIAUTO ALOITTI LAHDESSA 1.3.2022

1. maaliskuuta Lahdessa aloitti ensimmäinen sähköinen pakettiauto. Keväällä aloittavat Lahdessa yksi sähköinen jakeluauto sekä Turussa yksi sähköinen pakettiauto. Asiakkaat ovat erittäin innoissaan tulevista päästöttömistä ratkaisuista ja vaihtoehtoisista toimintamalleista.

 

HINNASTO JA TILAUKSET

Lahti, Hollola ja Nastola

LÄHETYKSEN PAINO 0-49 kg
• Normaali kuljetus/saman päivän aikana 20,00 e
• Pikarahti/toimitus 2h sisällä 30,00 e

LÄHETYKSEN PAINO 50-100 kg
• Normaali kuljetus/saman päivän aikana 30,00 e
• Pikarahti/toimitus 2h sisällä 40,00 e

AIKAVELOITUS/TUNTIHINTA
• Ensimmäinen 30 minuuttia 25,00 e
• Seuraavat 30 minuuttia 20,00 e

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Tilaa tästä

MAAILMAN TÄRKEIN ASIA

Huoli tulevien sukupolvien kasvuympäristöstä ja maailmasta on kasvanut viime vuosikymmenien ajan. Viimeistään tänä päivänä kuluttajat, yritykset ja päättäjät ovat tietoisia eri valintojen ja vaihtoehtojen ympäristövaikutuksista. Me tarjoamme vihreämmän ja päästöttömän vaihtoehdon, jotta juuri sinun olisi helpompi valita vihreämmän tulevaisuuden puolesta.

Tehdään yhdessä Suomesta ja maailmasta parempi paikka elää ja kasvaa – kuljetus kerrallaan!

Hae mukaan Päästötön-kumppaniksi!

Etsimme konseptiin mukaan kumppaneita. Olet sitten autoilija, sähkö- tai kaasuauton omistaja, pyörälähetti, kiinteistön omistaja tai yrityspäättäjä: Valitse vihreä ja hyppää mukaan Päästöttömän matkaan!

Päästötön-palvelun tuottaa Tavarataksi Finland Oy.

Palvelu rakentui perustuen Tavarataksi Finland Oy:n visioon täysin hiilineutraaleista kuljetuksista. Vision pohjalta halusimme tuoda markkinoille täysin uuden palvelumallin. Palvelun, jonka asiakas varmasti tietää olevan vihreä ja päästötön – syntyi Päästötön.

Ota yhteyttä – kuljetaan yhdessä kohti vihreää tulevaisuutta!

Yhteystiedot

Palvelunumero
029 123 2233

Asiakaspalvelu sähköposti:
asiakaspalvelu@paastoton.fi

Median yhteydenotot:
Juha-Pekka Pietilä
juha-pekka.pietila@tavarataksit.com

Copyright Tavarataksi Finland Oy © 2021 | Kaikki oikeudet pidätetään. Web design Shaky Nut Oy