Tavarataksi satsaa kaasukuljetuksiin – ”Erotumme kalustolla ja palvelulla”

Kaasukuljetuksia asiakkaille

Kaasu puhuttaa nykyisessä maailmantilanteessa enemmän kuin aikoihin. Globaali raaka-ainepula on nostanut hintoja, mikä asettaa kaasuntuottajille haasteita myös Suomessa. Tällaisessa tilanteessa luotettava kuljetuskumppani nousee kaasualan toimijoille entistä tärkeämpään rooli.

Kaasukuljetuksia asiakkaille

Tavarataksi Finland on jo vuosikymmeniä toiminut kuljetuskumppanina useiden asiakkaiden kaasukuljetuksissa. Kaasukuljetusliiketoiminta on kasvattanut tasaisesti Tavarataksin asiakasportfoliota ja muodostaa jo liki 15 % vuotuisesta kokonaisliikevaihdosta.

Tavarataksi on strategiansa mukaisesti päättänyt panostaa entistä systemaattisemmin kasvuun kaasukuljetuksissa. Kasvua vauhdittamaan on värvätty tietotaitoa varsin läheltä – pitkäaikaisen asiakkaan palveluksesta. Syyskuun alussa Tavarataksin kaasuliiketoiminnasta vastaavana kuljetuspäällikkönä aloitti Antti Jukkara.

Kaasuliiketoiminnasta vastaavana kuljetuspäällikkönä aloittanut Antti Jukkara.

– Edellinen työnantajani, kaasunvalmistaja Woikoski Oy on luottanut pitkään Tavarataksin kuljetuspalveluihin. Näin ollen siirtyminen Woikosken logistiikkapäällikön pallilta Tavarataksin kuljetuspäälliköksi ei ollut henkilökohtaisesti iso mullistus – talon tavat ja palveluiden toimitusvarmuus olivat jo ennestään tiedossa, Jukkara kertaa.

Uuden kuljetuspäällikön ja pitkän kokemuksen avulla Tavarataksin kalustoa, räätälöitäviä palvelumalleja sekä kuljetusverkostoa on kehitetty ja kehitetään edelleen vastaamaan kaasuliiketoiminnan asiakkaiden tarpeita. Jukkara osaa taustansa vuoksi asettua kuljetuskumppanina asiakkaan asemaan ja tarjota näille kuljetustarpeita vastaavaa kumppanuutta.

Monipuolinen kalusto ja joustava ajojärjestely erottaa Tavarataksin kilpailijoista

Kun kuljetettavana on pakattuja kaasutuotteita, kaasupulloja ja pullopattereita kyseessä on lähes aina niin kutsuttu vaarallisten aineiden kuljetus. Nämä vaativat kuljettajilta erillistä VAK/ADR-ajolupaa, mikä luonnollisesti Tavarataksin kuljettajilta velvoitetaan.

Kaasukuljetuksia Tavarataksi toimittaa niin teollisuuden toimijoille, terveyden- ja sairaanhoidon yksiköille, kaupan- ja matkailualan toimijoille, ravintoloille,  jälleenmyyjille sekä yksityishenkilöille koko Suomen kattavasti.

Kuten edellä mainitulle Woikoskelle, monelle asiakkaalle tasavertainen kuljetusvarmuus kaikkialle Suomeen on kuljetuskumppanuuden kulmakivi. Tavarataksin kuljetuskalustosta löytyy sopiva ajoneuvo: pakettitoimituksiin, runkokuljetuksiin sekä osa- että kokokuorma toimituksiin. Kalusto sisältää kaupunkijakeluun sopivat täyssähköiset pakettiautot sekä raskaimpiin kuljetustarpeisiin täysperävaunuyhdistelmät. Ajoneuvot on varusteltu kuormauksiin ja purkuihin vaadittavilla nostolaitteilla; puominostureilla, ajoneuvotrukeillla ja takalaitanostimilla.

– Meidän ei tarvitse tehdä mitään temppuja kaasuliiketoiminnan kasvattamiseksi. Tavarataksilla on luotettu vuosikymmeniä kuljetusten toimitusvarmuuteen ja asiakkaiden palveluun. Tällä reseptillä olemme ansainneet jalansijan monen toimialan ja asiakkaan kuljetuskumppanina. Eri kuljetustarpeiden huomioiminen ja aktiivinen yhteydenpito ovat kuljetuspalveluidemme peruspilareita. Myös joustavuus sekä nopea reagointi haastavienkin toimituspyyntöihin ovat iso osa Tavarataksin identiteettiä, tuore kuljetuspäällikkö Jukkara kuvaa kilpailuvaltteja.

Sopivan kokoinen ja joustava kumppani kaasukuljetuksissa – myös kasvussa

Vaarallisten aineiden kuljetusten vaatimukset sekä raskaat kuljetukset rajaavat jo vaatimuksiltaan kuljetuskumppaneiden tarjontaa Suomessa. Osa Tavarataksin palvelulupausta on, että ennalta sovittuihin jakelupäiviin voidaan varmuudella sitoutua. Myös kaasuliiketoiminnasta vastaavan Jukkaran korviin on kantautunut palaute Tavarataksin palveluista:

– Usein kuultu kommentti asiakkailtamme on, että Tavarataksi on sopivan kokoinen kuljetuskumppani – ei ehkä halvin, mutta ainakin nopein ja palvelevin. Vaikka kaasuliiketoiminnan kasvua tavoitellaan entisestään, tästä haluamme pitää kiinni, Jukkara päättää.

Ota yhteyttä Tavarataksin palvelevaan henkilöstöön tai täytä tilauslomake!

AjankohtaistaKaasukuljetukset